Gyors üzenet küldése

Az alábbi űrlap segítségével kérdezhet közvetlenűl a szakembereinktől. Az üzenet részben nagy vonalakban írja le, hogy milyen kérdésre szeretne választ kapni, illetve melyik termékünkre kíváncsi bővebben.
Az alábbi adatlapon kérjük adja meg elérhetőségeit és munkatársunk a lehető leghamarabb felkeresi Önt.

Az Ön/Cége adatai
* Név/Cégnév:
* E-mail cím:
Telefonszám:
Alaktrész rendelés:
Visszahívás:
* Kérdése, üzenete

Nitty-Gritty CLINOX POWER varrattisztító berendezés

A Clinox Power egy azonnali környezetbarát felületkezelési megoldás, mely az AVI, Hideghuzalos AVI, MIG/MAG, MIG impulzus, lézer-, ellenállás-, orbitális, plazma- és ponthegesztések tisztításához lett kifejlesztve. A legfejlettebb Clinox Pro Energy technológia az azonnali elektrokémiai hatásán keresztül lehetővé teszi a pácolást, passziválást és polírozást bármely hegesztett saválló felületen, időveszteség nélkül, nyomtalanul és mindez a felhasználó maximális biztonsága mellett.

A professzionális Clinox Pro Energy berendezés az inverter technológiának köszönhetően lehetővé teszi az aktuális 96%-os termelékenységet ( a transzformátorral épített berendezések 44%-ával szemben) és tartalmaz: szabadalmaztatott nagyméretű automatikus elektrolit adagolású, a gőzök elszívását is végző pisztolyt, gyorsan cserélhető opcionális betétekkel; a passziváló folyadék szintjét jelző tartályt; automatikus folyadékadagoló szivattyút; plusz egy szabadalmaztatott beépített folyadéktartállyal rendelkező kézi folyadékadagolású pisztolyt, mellyel párhuzamosan használhatjuk a nagyobb pisztolyt, ami megduplázza a termelékenységet; és egy kefés fejet , mellyel még könnyebben elérhetőek a nehezen hozzáférhető pontok is.

Továbbá a Clinox Pro Energy, ahogy más felülettisztítók, alkalmas markírozásra és felületi szikraforgácsolásra (fehér markírozás) saválló, horganyzott acél, krómacél, szénacél, alumínium, sárgaréz, krómozott műanyag réz és titán felületeken.

Nitty-Gritty Clinox POWER


Bemutató videó


Bővebb információ:

Kőházi Kiss Csaba
+36 70 4453 800
csaba.kohazikis@synergic.hu