0

Híreink

 • Pittarc hegesztőhuzal raktárról

  A rézbevonattal ellátott, G3Si1 (SG2), valamint G4Si1 (SG3) típusú tömör hegesztőhuzaljaink, kiválóan alkalmasak ötvözetlen és gyengén ötvözött szerkezeti acélok általános célú védőgázas fogyóelektródás ívhegesztéséhez. Huzaljaink CO2, valamint kevert gázzal (Corgon18) is használhatóak. Rendszeres vásárlóinknak folyamatos szállítást biztosítunk. További részletekről, érdeklődjenek ismert telefonszámaink valamelyikén!

  Tovább olvasom

 • Telephely változás

  Synergic Hegesztéstechnika Kft telephely változás!

  Tovább olvasom

 • Synergic® Hegesztéstechnikai Kft.

  Minőségi munkához három dolog szükséges: jó alapanyag, jó szakember, valamint az adott feladathoz illeszkedő, megfelelően végrehajtott technológia. Nálunk mindhármat megtalálja. Köszöntjük Önt a Synergic weboldalán, amely a CEA Spa Vállalat kizárólagos magyarországi képviselete.

  Tovább olvasom

 • Telephely változás

  Synergic Hegesztéstechnika Kft telephely változás!

  Tovább olvasom

 • PITTARC hegesztő huzalok

  A Synergic Kft a PITTARC hegesztő huzalok kizárólagos magyarországi forgalmazója. A Pittarc egy olasz gyártmányú, kiemelkedő minőségű hegesztő huzal. Gyártás után pár nappal már kecskeméti telephelyünkre érkezik, nem utazik hónapokat konténerben, így kizárt a korrodálás. Ha elege van a távol-keleti gyártók nem mindig azonos minőségű termékeiből, bátran keressen minket!

  Tovább olvasom

+36 76 416 285
+36 76 418 069
H-6000 Kecskemét,
Szent László krt. 3.
Hétfő-Péntek 7:00 - 16:00
Szombat - Vasárnap Zárva
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz