0

Synergic® Hegesztéstechnikai Kft.

Minőségi munkához három dolog szükséges: jó alapanyag, jó szakember, valamint az adott feladathoz illeszkedő, megfelelően végrehajtott technológia. Nálunk mindhármat megtalálja. Köszöntjük Önt a Synergic weboldalán, amely a CEA Spa Vállalat kizárólagos magyarországi képviselete.

Vállalkozásunk bemutatása és története

 

Cégünk, a SYNERGIC Hegesztéstechnika Kft. 100%-os magyar tulajdonban álló, 25 éves családi vállalkozás. 

Vállalkozásunk elsődlegesen hegesztő- és plazmagépek, illetve autogéntechnikai eszközök és segédanyagok forgalmazásával, hegesztőgépek javításával, valamint az időszakos karbantartási munkálatok elvégzésével foglalkozik. Tevékenységi körünket az elmúlt években kiterjesztettük a technológiai tanácsadásra is, amelyre egyre nagyobb hangsúlyt fordítunk.

A MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert 2005-ben vezettük be. 

Célunk, hogy hozzánk forduló ügyfelek változatos igényeit a lehető legmagasabb színvonalon, költséghatékonyan tudjuk kielégíteni. Nálunk a vásárló az nem pusztán „ügyfélnek” számít, hiszen minden vevőnket és viszonteladóinkat üzleti partnerként kezeljük. Gazdag szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel adnak tanácsot, illetve nyújtanak segítséget is a megfelelő szerszám, valamint segédanyag kiválasztásában is.

Vállalkozásunk által forgalmazott termékek közül a következő árucsoportokból érhető el a legnagyobb választék:

 • AWI pálca

 • Hegesztő huzal

 • Hegesztőgép

 • Természetesen a fent említett árucsoportokon kívül közel hatvan termékcsoportból válogathatnak vevőink. Jelenleg, kiemelt termékeink sorában többek között hegesztőanyagok, repedésvizsgálók, valamint a biztonságos feladat végrehajtást elősegítő munkavédelmi eszközök is megtalálhatók.

Miért minket válasszon?

 • Egyedülállóan széles termékválasztékkal rendelkezünk, amelyet rendszeresen bővítünk, illetve megújítunk.

 • Folyamatosan keressük és alkalmazzuk is a hegesztéstechnikában megjelenő innovatív megoldásokat.

 • Ügyfeleink kitűnő hegesztési jellemzőnkről, valamint megbízhatóságunkról ismernek bennünket.

 • Minden esetben szigorúan betartjuk a nemzetközi szabványokat, hiszen csakis így lehetséges a kifogástalan munka végzése.

 • Folyamatos termékgondozást végzünk a teljes gyártási folyamat során, amellyel megfelelünk a CEA által támasztott magas követelményeknek.

 • Minden vevőt és értékesítőt üzleti partnerünkként kezelünk.

 • A „zöld” előírásoknak való megfelelés jegyében környezetbarát technológiákat használunk.

 • Munkánk során a lehető legkevesebb energiafelhasználással érünk el minőségi eredményt.

 • Felhasználóbarát webhelyet üzemeltetünk, ahol minden ügyfelünk könnyedén meg tudja találni a neki szükséges terméket vagy szolgáltatást.

 • Minden CEA termék a minőséget szavatoló CE jelöléssel rendelkezik, vagyis – a tervezés és a gyártás összes fázisában – megfelel az ilyen felhasználást előíró összes vonatkozó EU Irányelvnek és Szabványnak.

Jelen vagyunk az egész világon!

A CEA Spa vállalatot Ezio Annettoni alapította 1950-ben. Napjainkban a vállalat az ipari piaci alkalmazásokra megalkotott ív, ill. ellenállás hegesztőgépek és plazmavágó berendezések tervezésének és gyártásának vezető cége. Világszerte nyert tapasztalatának köszönhetően a CEA együtt dolgozik több, mint 70 országban elhelyezett elosztóival és szervizközpontjaival. Fő célkitűzése a különböző piacok szerteágazó igényeinek kielégítése.

A CEA professzionális és naprakész online kommunikációs hálózattal rendelkezik, amelyek hatékony beavatkozást biztosítanak. Legyen szó azonnali vagy az értékesítés utáni kérdések megoldásáról, a CEA a lehető legjobb szolgáltatást kínálja a végső felhasználók számára.

Amennyiben Ön is a legjobb hegesztési, lemezfémmegmunkálási vagy megmunkálási munkát keresi, akkor megtalálta a megfelelő céget. Kérjük, nézze át honlapunkat, és lássa a saját szemével, hogy mit is kínál ügyfelei számára a CEA kizárólag magyarországi képviseleteként számon tartott, Synergic® Hegesztéstechnikai Kft.

+36 76 416 285
+36 76 418 069
H-6000 Kecskemét,
Szent László krt. 3.
Hétfő-Péntek 7:00 - 16:00
Szombat - Vasárnap Zárva
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz